pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Tue Jul 16, 2019 7:05 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
PostPosted: Wed Dec 19, 2012 12:28 am 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
not sure if work being done or something but suddenly stopped working on all my computers at the same time.

how am i supposed to follow the "search" advice if it dont work:)


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 19, 2012 10:56 am 
Offline
PGMFI Elf

Joined: Tue Jul 27, 2004 2:17 am
Posts: 1414
Location: Phoenix, AZ
Because the bots are indexing. Go to the bottom of the main page.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Dec 19, 2012 8:15 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
Gotcha thanks


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Thu Dec 27, 2012 1:10 am 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
how long do they take to index it seems to be goin on for almost a month


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Dec 28, 2012 10:47 am 
Offline
PGMFI Elf

Joined: Tue Jul 27, 2004 2:17 am
Posts: 1414
Location: Phoenix, AZ
Ya, this is ridiculous.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Dec 28, 2012 3:48 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
Now theres 3 of them lol i think they having a bot reunion on this forum.
The evil hyundatai is behind this. Sabotaging this forum:)


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sat Dec 29, 2012 10:53 am 
Offline

Joined: Thu Sep 15, 2005 2:29 am
Posts: 1616
Location: Dublin
Yea, this is getting ridiculous, in the past it was like a day at most.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Dec 31, 2012 4:48 pm 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
can we ban them? :mrgreen:


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Fri Jan 04, 2013 2:50 pm 
Offline

Joined: Mon Sep 22, 2008 5:46 pm
Posts: 15
Location: Rochester, Ny
thats weird i get them on my sites which are all phpbb but i can still search maybe theres something wrong with the search system

i wouldnt ban them or disable them they come in a default phpbb installation


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 15, 2013 5:01 pm 
Offline

Joined: Tue May 03, 2011 5:00 pm
Posts: 14
Location: Wiesbaden, Germany
Has anyone been able to search yet? I need to search before posting questions.
This is the message i always get-- "Sorry but you cannot use search at this time. Please try again in a few minutes."


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Tue Jan 15, 2013 5:44 pm 
Offline
PGMFI Elf

Joined: Tue Jul 27, 2004 2:17 am
Posts: 1414
Location: Phoenix, AZ
No. You'll see the bots are still listed at the bottom of the main page.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 3:01 am 
Offline

Joined: Mon Sep 22, 2008 5:46 pm
Posts: 15
Location: Rochester, Ny
its not the bots its prolly a setting that the admin changed like
Search page system load limit:
If the 1 minute system load exceeds this value the search page will go offline, 1.0 equals ~100% utilisation of one processor. This only functions on UNIX based servers.

or the search cache
the bots prolly arent helping if there searching the forum but its not specifically from them


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 3:01 am 
Offline

Joined: Mon Sep 22, 2008 5:46 pm
Posts: 15
Location: Rochester, Ny
its not the bots its prolly a setting that the admin changed like
Search page system load limit:
If the 1 minute system load exceeds this value the search page will go offline, 1.0 equals ~100% utilisation of one processor. This only functions on UNIX based servers.

or the search cache
the bots prolly arent helping if there searching the forum but its not specifically from them


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Mon Jan 21, 2013 4:04 am 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
well its been few months.

anyone know whats goin on?

this seems a bit suspect.


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Wed Jan 23, 2013 11:44 am 
Offline
PGMFI Elf

Joined: Tue Jul 27, 2004 2:17 am
Posts: 1414
Location: Phoenix, AZ
The bots are clearly stuck.


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group