pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Sat Apr 13, 2024 6:34 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: P06 voltage issue
PostPosted: Tue Aug 10, 2021 5:55 am 
Offline

Joined: Tue Aug 10, 2021 5:40 am
Posts: 1
Hi guys, I'm new to this forum, all the way from Johannesburg South Africa.

I seem to have an issue with my US imported P06 ECU that was converted to P28, and running a Demon v1.2 board (ECU was imported many years ago already chipped, and C14 changed).

The C24 cap leaked onto the board, which made me change all the caps except, however I am now reading a higher batt voltage on the Neptune datalog, i.e. instead of 12v or ~14v at idle, it reads 14-15v and 16-17v at idle. Tracks have been cleaned and tested for continuity, all seem good.

What could possibly cause this?
Battery is good, alternator is good. Checked to confirm.
Batt voltage = 12v going in to ECU.
Datalog voltage = higher than batt in voltage.

Are there any circuits on the board that may need to be checked, IC's or other components that may need to be changed/repaired?

Thank you


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 16 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group