pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Tue Oct 16, 2018 2:26 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 
Author Message
 Post subject: please help me
PostPosted: Wed Dec 27, 2017 6:41 am 
Offline

Joined: Wed Dec 27, 2017 6:39 am
Posts: 1
Whats up guys... vitara d16a6 8psi w/tune... warmed up the car in the driveway like usual jumped in and started driving and car went into limp mode... drove through it for about 15 min until it stoped ... pulled over shut it down and checked it mechaniclly... tottally fine! so I pop the ecu cover to find that a random solder had come loose... resoldered... car starts just fine but when in boost around 7500 rpms random cuts and misfires... pulled the chip and pulled up the tune, everything appeared to be fine... what should I be looking for as far as irregularities IFO is in a couple of days and im running in it so obviously I need to be running right! HELP!!! :!:
https://en.wikipedia.org/wiki/Ifo_Insti ... c_Research


Top
 Profile  
Reply with quote  
 Post subject: Re: please help me
PostPosted: Mon Jan 01, 2018 12:35 am 
Offline

Joined: Sat Feb 16, 2008 11:36 pm
Posts: 255
more cold solders probably.
resolder everything properly and inspect after to make sure its not flowing over to other contacts under the chip base


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 25 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group