pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Tue Oct 15, 2019 8:09 pm

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Running rich ???
PostPosted: Sat Jul 29, 2006 2:38 pm 
Well i had acces to a dyno and ive been messing with TE 2.6.1 with NG60 code i got my idel done looks great 14.7 but my problem is when im in high rpm from 3500 to 4500 rpm its very rich i tried to lean out the cell like 6 time allready but every pull on the dyno it still rich 11.5 to 10.8 .

but as soon as i get of the 4500 rpm cel it goes to 14.8 to 15.4 all the way to 7200 rpm

can any one help me please :cry:


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Sun Jul 30, 2006 2:54 pm 
well ive tried a few more times and nothing

i did notice the i had launch control active at 3500 rpms so i took it off but it was very late so i havent tried it yet do you guys think that can cause it to act like that


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Mon Jul 31, 2006 3:36 pm 
Nobody wiiling to help me ?


Top
  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group