pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Sat Dec 16, 2017 1:20 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 21, 2006 4:22 pm 
I cannot get the datalogging on my car to work. If you have any ideas, please let me know... I'm really starting to crack.

Car: 1989 Integra
Engine: D16A1
ECU: 1991 PM6 - socketed
Software: TurboEdit, EcuControl
Hardware: DKU-5 data cable, laptop, PLX M300

I know that I have the DKU-5 wired correctly as I used a continuity tester to identify the wires.

I know that I am using the NG55 and NG60 .bin files to attempt to datalog.

Here is my result:

104rpm
20.02Hg
5 TPS
108 Speed
4.9 AFR

These numbers don't change. It's as though there isn't any data making it to the laptop and ECUControl is just throwing these at me.

I would attempt to use Hyperterminal to see what is going on but I can only reach COM4 through Hyperterminal and my DKU-5 is on COM5.

HELP!
:shock:


Top
  
Reply with quote  
 Post subject:
PostPosted: Tue Apr 25, 2006 9:57 pm 
Well after 4 weeks of trying everything I found the problem.

The CN3 was damaged.

Works now. 8)


Top
  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group