pgmfi.org

Hacking up Honda's ECU
It is currently Mon Oct 23, 2017 12:07 am

All times are UTC - 5 hours [ DST ]





Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 8:55 am 
Offline

Joined: Tue Oct 24, 2006 2:52 am
Posts: 6
I'v made datalogging interface on my P30JDM (smal case), but it not work... when I testing communicatnion on hyperterminal with shorted J4 (J12 on USDM ECU's) echo works fine, so interface is ok; but when trying starts datalogging on ecucontrol, have no readings; same on uberdata; On Crome - RTP comminication test fail; My setup:
- Interface (DKU-5 cable) - Oti006858 with oryginal drivers (not compatible with 2303)
- Open J4 jumper
- Eprom with Crome 1.2 Quick Datalogger+RTP
Any ideas to solve problem?

THX
Artur


Top
 Profile  
Reply with quote  
PostPosted: Sun Nov 05, 2006 2:33 pm 
Offline

Joined: Tue Oct 24, 2006 2:52 am
Posts: 6
Problem solved partially - CN2 description on ecucontrol homepage is erroneous - Pin2 is RX and Pin4 is TX - veryfied with 66207 datasheet - Pin2(CN2) is directly connected to pin 39(66207) which is RX input. After wires exchange datalogging works, but only under uberdata; ecucontrol generate error 8020 and shutting down, when i try to start logging; with crome connection test makes no results...
any ideas?

Artur


Top
 Profile  
Reply with quote  
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  


Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group